Gevulde paprika’s
Gevulde paprika’s
INGREDIENTEN voor 4 personen
120 g rijst
200 g Griekse yoghurt
70 g feta
4 rode paprika’s
1 ui
2 el olie
0.5 teentje knoflook
2 el peterselie (fijngesnipperd)
1 el tijm
Peper en zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175°C. Kook de rijst gaar.
Snij het bovenste deel van de paprika’s af en verwijder de zaadlijsten.
Snipper de helft van het teentje knoflook fijn
Snipper de ui.
Hak de peterselie fijn.
Fruit de ui in 2 el olie. Doe er de gekookte rijst bij en 70 g verkruimelde feta. Vermeng met 2 el fijngesnipperde peterselie en 1 el tijm. Kruid met peper en zout.
Vul er de paprika’s mee en zet er het hoedje weer op. Zet 10 minuten in de oven.
vermeng de Griekse yoghurt met de gesnipperde knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer deze saus bij de paprika’s.
Bron: Libelle Lekker