Gevulde paprika’s

Gevulde paprika’s

INGREDIENTEN voor 4 personen

120 g rijst

200 g Griekse yoghurt

70 g feta

4 rode paprika’s

1 ui

2 el olie

0.5 teentje knoflook

2 el peterselie (fijngesnipperd)

1 el tijm

Peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175°C. Kook de rijst gaar.

Snij het bovenste deel van de paprika’s af en verwijder de zaadlijsten.

Snipper de helft van het teentje knoflook fijn

Snipper de ui.

Hak de peterselie fijn.

Fruit de ui in 2 el olie. Doe er de gekookte rijst bij en 70 g verkruimelde feta. Vermeng met 2 el fijngesnipperde peterselie en 1 el tijm. Kruid met peper en zout.

Vul er de paprika’s mee en zet er het hoedje weer op. Zet 10 minuten in de oven.

vermeng de Griekse yoghurt met de gesnipperde knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer deze saus bij de paprika’s.
Bron: Libelle Lekker

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *