Paarse broccoli

Geroosterde paarse broccoli met parmezaanse kaas en knoflook

Ingrediënten voor 4 personen

500 gr paarse broccoli, schoongemaakt

2 eetlepels olijfolie

3 eetlepels Parmezaanse kaas of Pecorino Romano kaas

1 geperst teentje knoflook

zout en versgemalen peper naar smaak

Bereidingswijze

Geroosterde paarse broccoli met parmezaanse kaas en knoflookVerwarm de oven voor op 200°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.

In een ondiepe ovenschaal of kom meng je de olijfolie, Parmezaanse kaas, knoflook, zout en peper. Roer om te combineren. Voeg de broccoli toe en meng goed.

Leg de broccoli in een gelijkmatige laag op de voorbereide bakplaat. Roosteren in de oven totdat de gewenste gaarheid is bereikt, en de randen een beetje krokant zijn, ongeveer 10 tot 15 minuten.

Bron: allrecipes.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *