Radijs

Radijschips

Radijschips zijn een ideale snack of vervanger van de caloriebommen zoals de vettige chips. Ook radijsjes kunnen knapperige klaargemaakt worden, en het zijn originele hapjes om te serveren. De bereiding van radijschips is vrij eenvoudig. Kook eerst de volledige radijsjes tot ze vork-gaar zijn. Maar let op, ze worden snel te zacht. Maak een kruidenmengesel naar eigen smaak met onder andere olijfolie, zout en zwarte peper (eventueel ook nog honing of kaneel) in een kom en meng daar de gesneden radijsjes bij. Op die manier zijn ze aan beide kanten mooi gekruid. Daarna worden ze in een voorverwarmde oven gedurende enkele minuutjes aangebakken op bakpapier. Draai de radijschips tijdig om geen verbranding te krijgen. Eenmaal ze beginnen krimpen zijn de radijschips klaar om te serveren. Smakelijk !

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *