Rammenas

Aardappelpuree met rammenas en kalfslapje

Ingrediƫnten voor 4 personen

400 gr bloemige aardappelen

1 rammenas

3 tl wasabipasta

5 dl groentebouillen

4 kalfs- of varkenslapjes

lente-uitje

peper&zout (pezo)

Bereidingswijze

Schil de rammenas en snijd in schijfjes van 1 cm dikte. Laat de rammenasschijfjes koken in de groentebouillon tot ze gaar zijn.

Prik en gaar ondertussen de geschilde aardappelen in de microgolfoven gedurende 8 minuten. Plet vervolgens de aardappelen en voeg de wasabipasta en een beetje van de groentebouillon toe. Kruid met pezo.

Gril of bak de kalfs- of varkenslapjes, kruid met pezo.

Dresseer het vlees op warme borden met de puree en rammenas.

Versier het gerecht met de fijngesnipperde lente-ui.

Vervang het vlees eens door een stukje stevig gegrilde vis.

Bron: Solo

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *