Andijvie

Varkenskotelet met andijvie in kaassaus en gestoomde aardappelen 4 personen – 30 à 60 minuten Ingrediënten voor de koteletjes: 4…

Aubergine

Gratin van aubergine en courgette Ingrediënten 1 dikke aubergine 1 redelijk grote courgette 150 gram vers geraspte parmesan 4 lepels…

Augurk

Augurkensoep Ingrediënten 2 uien 200 gr prei 200 gr wortelen 1,2 kg augurken 2 kippebouillonblokjes 2 teentjes knoflook 2 aardappelen…

Batavia sla

Caesarsala de met spek en ei 4 personen Ingrediënten Batavia sla 1 krop Ontbijtspek 8 plakken Eieren 4 Eierdooier 1…

Bloemkool

Pasta met bloemkool en ansjovis INGREDIENTEN Voor 4 personen kleine pasta 500   g bloemkool (kleine, in roosjes)  1 stuk knoflook…

Boekweit

Boekweit met bloemkool en kaas INGREDIENTEN voor 4 personen 150 g geroosterde boekweit 4 dl kokendheet water of bouillon (van…

Boerenkool

Boerenkoolpizza met zoete aardappel Ingrediënten voor 4 personen 1 boerenkool 1 portie pizzadeeg 200 gr gewone mozzarella 1 zoete aardappel…

Bosui

Ge­stoom­de tong met wor­tel en bos­ui hoofdgerecht- 4 personen – 30 min. bereiden Ingrediënten 4 tongfilets 2 eetlepels limoensap 4…

Broccoli

Quiche met broccoli, champignons en spekjes Ingrediënten voor 4 personen 1 eetlepel boter 1 flesje (light) room 1 taartbodem bladerdeeg…

Butternut

Geroosterde butternut met rozemarijn ingrediënten 1 butternut pompoen, enkele kerstomaatjes gehalveerd, 3 teentjes knoflook, 3 takjes rozemarijn, verse tijm, zeezout…