Andijvie
Varkenskotelet met andijvie in kaassaus en gestoomde aardappelen 4 personen – 30 à 60 minuten Ingrediënten voor de koteletjes: 4…
Varkenskotelet met andijvie in kaassaus en gestoomde aardappelen 4 personen – 30 à 60 minuten Ingrediënten voor de koteletjes: 4…
Gratin van aubergine en courgette Ingrediënten 1 dikke aubergine 1 redelijk grote courgette 150 gram vers geraspte parmesan 4 lepels…
Augurkensoep Ingrediënten 2 uien 200 gr prei 200 gr wortelen 1,2 kg augurken 2 kippebouillonblokjes 2 teentjes knoflook 2 aardappelen…
Caesarsala de met spek en ei 4 personen Ingrediënten Batavia sla 1 krop Ontbijtspek 8 plakken Eieren 4 Eierdooier 1…
Pasta met bloemkool en ansjovis INGREDIENTEN Voor 4 personen kleine pasta 500 g bloemkool (kleine, in roosjes) 1 stuk knoflook…
Boekweit met bloemkool en kaas INGREDIENTEN voor 4 personen 150 g geroosterde boekweit 4 dl kokendheet water of bouillon (van…
Boerenkoolpizza met zoete aardappel Ingrediënten voor 4 personen 1 boerenkool 1 portie pizzadeeg 200 gr gewone mozzarella 1 zoete aardappel…
Gestoomde tong met wortel en bosui hoofdgerecht- 4 personen – 30 min. bereiden Ingrediënten 4 tongfilets 2 eetlepels limoensap 4…
Quiche met broccoli, champignons en spekjes Ingrediënten voor 4 personen 1 eetlepel boter 1 flesje (light) room 1 taartbodem bladerdeeg…
Geroosterde butternut met rozemarijn ingrediënten 1 butternut pompoen, enkele kerstomaatjes gehalveerd, 3 teentjes knoflook, 3 takjes rozemarijn, verse tijm, zeezout…