Hartenbakker vzw

Hartenbakker vzw, een buitengewone bakkerij die werkt met buitengewone mensen. Bij Hartenbakker krijgen mensen met een beperking de kans om te werken bij de bakker.

Voor wie betaald werk (nog) niet haalbaar is, maar toch meer wil dan ‘bezigheid,’ biedt Hartenbakker werk op maat met aangepaste begeleiding.

Hartenbakker is door het VAPH erkend als aanbieder Rechtstreeks Toegankelijke Hulp. Ook mensen bij wie er enkel een vermoeden van beperking is, of die (nog) geen erkenning van het VAPH hebben, kunnen er terecht. Kriebelt het bij jou om bakkersgast te worden, mail naar hartenbakker@gmail.com voor een kennismaking.

Hartenbakker bakt buitengewoon brood – brood zoals je het bij de ‘gewone’ bakkers niet (meer) vindt. Ambachtelijk brood van biologisch meel dat de tijd krijgt om smaak te ontwikkelen. Hartenbakker gebruikt eigen desem die zorgt voor een complexe en karakteristieke smaak en structuur. Alles wordt huisbereid in een open atelier, zonder additieven of halffabricaten, zonder geheimen.

Hartenbakker en zijn bakkersgasten bakken brood waar ze trots op zijn!

De bakkerij is volop in ontwikkeling, voor aanbod en bestelling kijk op www.hartenbakker.be.

Openingsuren

  • maandag (13.00 – 17.00 uur) Gistbrood
  • dinsdag (10.00 – 17.00 uur) Desembrood
  • woensdag (10.00 – 17.00 uur) Desembrood
  • donderdag (10.00 – 17.00 uur) Desembrood

Altijd beschikbaar: Dikke speculoos

CONTACT

Bram
www.hartenbakker.be

Interesse als cliënt of als vrijwilliger:  hartenbakker@gmail.com
Interesse als klant: bestel via onze webshop