Woeste Goesting

Woeste Goesting zal, na verbouwing van de stal en potstal, ‘Proeflokaal Woeste Goesting’ openen.

Proeflokaal Woeste Goesting biedt unieke, culinaire ervaringen met ingrediënten van de koude grond. Zo voorzien zij:

  • Op vrijdagen en zaterdagen een degustatiemenu met seizoensgebonden ingrediënten, waarbij alle smaakmakers en fermenten uit eigen keuken komen. Iedereen wordt uitgenodigd om de culinaire biodiversiteit van de koude grond te vieren en te ervaren hoe lekker er met lokale producten gekookt kan worden.
  • Een koffie-natuurwijnbar waar onder meer koffies op barista-niveau, zelf samengestelde kruideninfusions, natuurwijnen, streek- en eigenzinnige microbrouwerijbieren geserveerd worden. In deze bar kan er ook genoten worden van kleine, zowel zoete als hartige, gerechten.
  • Een keer in de maand op zondag is er de mogelijkheid om op een bijzondere typische Woeste Goesting stijl te ontbijten inclusief gerechten met groente en fermenten.

Woeste Goesting zal hiervoor sterk samenwerken met Hartenbakker vzw, de wildpluk van Lori Oogst en Zelfoogsttuin – De Sprong.

De opening van Het Proef-Lokaal staat gepland voor begin 2024, na de nodige verbouwingswerken.

CONTACT

Christine
www.woestegoesting.be